2.3K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Pokud připálíme mléko v hliníkovém hrnci, stačí v hrnci povařit jednu cibuli.
Připálené mléko vystoupí na hladinu v podobě pěny.
Hotové perníčky necháme vychladnout a poté zdobíme Perníčky necháme alespoň 4-5 dnu uležet.
Po vyjmutí z trouby necháme perníčky vychladnout, poté
Rozehřejte med a zapracujte do něj mouku. Směs je horká a řídká, práci vám usnadní kuchyňský robot. Těsto
ho rozválíme na cca 1 cm silný plátek, vykrájíme perníčky plechu, znovu potřeme cukrovým roztokem a vychladlé perníčky
Prosejeme mouku, přidáme nastrouhané brambory, sůl, cukr a vejce. Uděláme si kvásek a zaděláme těsto,
Sušené houby přes noc namočíme do vody, na oleji orestujeme cibuli a česnek a mezitím oloupeme brambory
Dědovy karbanátky Jak na karbanátky? Karbanátky z hovězího nebo drůbežího masa bývají často po usmažení
V hrnci si připravíme z mouky a oleje jíšku, kterou zalijeme vývarem a povaříme. Poté vmícháme smetanu
Z uvedených surovin vypracujeme těsto, které necháme v chladu odpočinout. Potom z těsta vyválíme tenké
Maso s cibulí a okurkami umeleme na masovém strojku, do směsi přidáme nadrobno nasekaná vařená vejce,
Zpracujeme těsto, které necháme přes noc v chladu. Tence rozválíme a namotáváme na trubičky. Potřeme