Prémiový obsah
★★★
2.8K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Pokud vytáhnete máslo z ledničky a ještě tvrdé ho potřebujete namazat, použijte škrabku na brambory na nakrájení tenkých plátků, které půjdou namazat bez problémů.
Ve větší míse promícháme mouku, tekutý med, máslo, Po vyjmutí z trouby necháme perníčky vychladnout, poté
Všechny suroviny smícháme a vypracujeme hladké těsto, které zabalíme do fólie a necháme uležet v lednici
Rozehřejte med a zapracujte do něj mouku.
cukr,koření a jedlou sodu.Uděláme důlek, přidáme med Upečené vychladlé perníčky ozdobíme bílkovou polevou
Med, cukr, máslo a žloutky dobře promícháme, poté přidáme Pokud perníčky nebudeme zdobit, před pečením je potřeme
Sušené houby přes noc namočíme do vody, na oleji orestujeme cibuli a česnek a mezitím oloupeme brambory
Prosejeme mouku, přidáme nastrouhané brambory, sůl, cukr a vejce. Uděláme si kvásek a zaděláme těsto,
Dědovy karbanátky Jak na karbanátky? Karbanátky z hovězího nebo drůbežího masa bývají často po usmažení
Zpracujeme těsto, které necháme přes noc v chladu. Tence rozválíme a namotáváme na trubičky. Potřeme
Z uvedených surovin vypracujeme těsto, které necháme v chladu odpočinout. Potom z těsta vyválíme tenké
V hrnci si připravíme z mouky a oleje jíšku, kterou zalijeme vývarem a povaříme. Poté vmícháme smetanu
Křen očistíme, oloupeme a nastrouháme. Připravíme si pánev, rozpustíme na ní máslo a orestujeme strouhanku