Prémiový obsah
★★★
2.9K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Pokud máme rádi jemný a nadýchaný tvaroh, stačí jej smíchat s trochou perlivé minerálky.
Ve větší míse promícháme mouku, tekutý med, máslo, Po vyjmutí z trouby necháme perníčky vychladnout, poté
Rozehřejte med a zapracujte do něj mouku.
Všechny suroviny smícháme a vypracujeme hladké těsto, které zabalíme do fólie a necháme uležet v lednici
cukr,koření a jedlou sodu.Uděláme důlek, přidáme med Upečené vychladlé perníčky ozdobíme bílkovou polevou
Med, cukr, máslo a žloutky dobře promícháme, poté přidáme Pokud perníčky nebudeme zdobit, před pečením je potřeme
Prosejeme mouku, přidáme nastrouhané brambory, sůl, cukr a vejce. Uděláme si kvásek a zaděláme těsto,
Dědovy karbanátky Jak na karbanátky? Karbanátky z hovězího nebo drůbežího masa bývají často po usmažení
Sušené houby přes noc namočíme do vody, na oleji orestujeme cibuli a česnek a mezitím oloupeme brambory
Křen očistíme, oloupeme a nastrouháme. Připravíme si pánev, rozpustíme na ní máslo a orestujeme strouhanku
Z uvedených surovin vypracujeme těsto, které necháme v chladu odpočinout. Potom z těsta vyválíme tenké
Zpracujeme těsto, které necháme přes noc v chladu. Tence rozválíme a namotáváme na trubičky. Potřeme
V hrnci si připravíme z mouky a oleje jíšku, kterou zalijeme vývarem a povaříme. Poté vmícháme smetanu