Prémiový obsah
★★★
2.6K čtenářů
45 m
janapozarova
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
(nejlépe přes noc) Potom lehce vyválíme a děláme trubičky Upečené trubičky můžeme naplnit krémem.
Dědovy karbanátky Jak na karbanátky? Karbanátky z hovězího nebo drůbežího masa bývají často po usmažení
Prosejeme mouku, přidáme nastrouhané brambory, sůl, cukr a vejce. Uděláme si kvásek a zaděláme těsto,
Sušené houby přes noc namočíme do vody, na oleji orestujeme cibuli a česnek a mezitím oloupeme brambory
Ve větší míse promícháme mouku, tekutý med, máslo, vejce, rum, smetanu a koření. Vypracujeme hladké těsto
Rozehřejte med a zapracujte do něj mouku. Směs je horká a řídká, práci vám usnadní kuchyňský robot. Těsto
Křen očistíme, oloupeme a nastrouháme. Připravíme si pánev, rozpustíme na ní máslo a orestujeme strouhanku
V míse smícháme cukr, vejce, koření a med. v trošce mouky rozmícháme sodu a přidáme ji ke směsi. Do základu
V hrnci si připravíme z mouky a oleje jíšku, kterou zalijeme vývarem a povaříme. Poté vmícháme smetanu
Ze všech ingrediencí vytvoříme celistvou hmotu. postupně z ní odebíráme lžičkou male hromádky, ze kterých
Všechny suroviny smícháme a vypracujeme hladké těsto, které zabalíme do fólie a necháme uležet v lednici
Z uvedených surovin vypracujeme těsto, které necháme v chladu odpočinout. Potom z těsta vyválíme tenké