28 čtenářů
1 h
nikolka
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
můžeme ještě dozdobit citronovou kůrou nebo bílkovou polevou
a po vychladnutí je zdobíme cukrovou polevou nebo je můžeme potřít citrónovou či barevnou polevou.
Polevy rozpustíme ve vodní lázni a vajíčka namáčíme
Perníčky skládáme na plech vyložený papírem na pečení Upečené perníčky potřeme vejcem rozšlehaným s trochou
Necháme je vychladnout na mřížce, pak zdobíme polevou Perníčky omočíme v polevě a dle fantazie dozdobíme.
Citronovou šťávu přecedíme a všechny přísady smícháme. Metličkou jemně mícháme tak dlouho dokud směs
Ozdobíme čokoládovou polevou.
Vychladlé zdobíme polevou z bílků a cukru.
mřížce, pak spojíme marmeládou a zdobíme čokoládovou polevou V polevě omočíme slepené perníčky a necháme zaschnout
Mezitím rozpustíme polevy. Rozpuštěnými polevami poléváme kuličky a zdobíme cukrovým