249 čtenářů
1 h
paninenickova
Rybí zápach dostanete z rukou, namočíte-li je na chvíli v mléku.
Přísady na polevu (80 g másla, 80 g cukru, kakao a Trojúhelníky namáčíme do poloviny výšky (spodní část) v polevě
přitlačíme do těsta a krájíme rádýlkem nebo nožem čtverečky Chceme-li udělat čtverečky slané dáme místo cukru k
Vykrajujeme z něj čtverečky (nebo kolečka, trojúhelníky Po upečení mandlové čtverečky necukrujeme, jen spojujeme
Příprava polevy: Důkladně vychladlé perníčky ozdobíme polevou připravenou z vyšlehaného bílku s cukrem s
Necháme lehce zaschnout a polovinu čtverečků ozdobíme Upečené čtverečky slepujeme čokoládovým krémem nebo
Potřeme citronovou polevou a když trochu oschne, nakrájíme čtverečky nebo tyčky.
přelijeme čokoládovou polevou. polevou necháme v chladu 2 - 3 dny rozležet.
Postupně přidáme cukr a mícháme, dokud poleva nedostane Vychladlé cukroví potřeme polevou a necháme zatuhnout
Mandlovy pudink uvarime dle navodu na obalu a jeste
postupně už jen přimícháme olej, mléko, nadrcené mandlové Když moučník vychladne, polijeme ho polevou z citronu