889 čtenářů
1 h
nikolka
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Hodnotné produkty patří k naprostým základům každého receptu Nedržte se však jen tradičních druhů a vsaďte na neobvyklé
Olejová, kokosová, máslová nebo s tvarohem, každý peče jinak a každý přidává jinou oblíbenou surovinu
Tentokrát vám představíme recepty, které vás mohou
Velikonoční perníčky podle tradičního receptu Ve středověku NEJLEPŠÍ RECEPT Receptů na perníčky je mnoho, stačí
Po upečení necháme perníčky na plechu vychladnout a Polevu naplníme do zdobícího sáčku a perníčky ozdobíme
Mouku s cukrem a sodou prosejeme do mísy. Poté přidáme med a vejce. Promícháme a přidáme sádlo a koření
Těsto vyválíme na 3-4 mm silnou placku, vykrajujeme velikonoční
Mouku smícháme s práškem do pečiva, sodou, cukrem, vejci, medem, přidáme koření, kakao a uděláme těsto
elegantní dorty, pečené mladé maso či čokoládového velikonočního VELIKONOČNÍ KOLÁČE PRO KOLEDNÍKY