864 čtenářů
1 h
nikolka
Pokud máme již déle uvařenou rýži, například z minulého dne, a chceme ji ohřát k obědu, můžeme ji vložit do čistého neporušeného mikroténového sáčku a na několik minut ponořit do horké nebo vařící vody.
Hodnotné produkty patří k naprostým základům každého receptu Nedržte se však jen tradičních druhů a vsaďte na neobvyklé
Olejová, kokosová, máslová nebo s tvarohem, každý peče jinak a každý přidává jinou oblíbenou surovinu
Tentokrát vám představíme recepty, které vás mohou
Po upečení necháme perníčky na plechu vychladnout a Polevu naplníme do zdobícího sáčku a perníčky ozdobíme
Velikonoční perníčky podle tradičního receptu Ve středověku NEJLEPŠÍ RECEPT Receptů na perníčky je mnoho, stačí
Mouku smícháme s práškem do pečiva, sodou, cukrem, vejci, medem, přidáme koření, kakao a uděláme těsto
Těsto vyválíme na 3-4 mm silnou placku, vykrajujeme velikonoční
Mouku s cukrem a sodou prosejeme do mísy. Poté přidáme med a vejce. Promícháme a přidáme sádlo a koření
elegantní dorty, pečené mladé maso či čokoládového velikonočního VELIKONOČNÍ KOLÁČE PRO KOLEDNÍKY