Prémiový obsah
★★★★★
9.5K čtenářů
10 m
Redakce Recepty.eu
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Když pudinkáče po upečení vychladnou potřeme je bílkovou polevou a podáváme.
Další nápady na vynikající Vánoční cukroví najdete zde na našem webu, v sekci Nejen Vánoční cukroví.
Na polevu smícháme džem s vodou a přidáme cukr. Polevu natřeme pomocí lžíce na hotovou bábovku.
Vychladlé cukroví slepujeme marmeládou. Ozdobíme rozpuštěnou polevou a posypeme cukrářským
Prosátý moučkový cukr zalijeme horkou vodou a citronovou šťávou a mícháme do zhoustnutí.
Vychladlé zdobíme polevou z bílků a cukru.
cukr utřeme s bílkem a citronovou šťávou na hladkou polevu Hvězdičky z jedné strany namáčíme do polevy, posypeme
Čokoládu nalámeme na kousky, dáme do menšího kastrolku, přidáme tuk a vložíme do vodní lázně. Mícháme