Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Z mouky, cukru, másla a žloutků vypracujeme těsto, které necháme odpočinout v chladu do druhého dne.
papírem a pečeme zhruba 10 minut, nebo dokud není cukroví Upečené vychlazené cukroví slepujeme marmeládou.
slepíme marmeládou a omočíme v rozpuštěné čokoládové polevě
V misce utřeme tuk s cukrem, pak vytřeme žloutky přidáme citronovou kůru a nakonec mouku. Vypracujeme
Do mísy vysypeme mouku a cukr, přidáme žloutek, máslo a vypracujeme nelepivé těsto. Pokud je těsto řídké
Vypracujeme z uvedených ingrediencí těsto a dáme do lednice. Necháme odpočinout. Vyválíme a vykrájíme
Z mouky, másla, cukru, citronové šťávy a žloutku vypracujeme hladké těsto, které zabalíme do a necháme