146 čtenářů
Křehké, voňavé a doslova se rozplývající na jazyku - takové je linecké cukroví, které se podaří. Máme pro vás pár receptů, díky kterým bude letošní vánoční pečení snazší.
1 h
tetalenka
Skvrny od kávy vyčistíme tak, že látku namočíme do studeného mléka a potom vypereme.
Čerstvé skvrny nejlépe odstraníme octovou vodou a můžeme je také posypat solí a třít vlhkým hadříkem.
papírem a pečeme zhruba 10 minut, nebo dokud není cukroví Upečené vychlazené cukroví slepujeme marmeládou.
Z mouky, cukru, másla a žloutků vypracujeme těsto, které necháme odpočinout v chladu do druhého dne.
Všechny suroviny smícháme a vypracujeme hladké těsto, které vyválíme asi na 3 mm plát a vykrajujeme tvary
Vypracujeme z uvedených ingrediencí těsto a dáme do lednice. Necháme odpočinout. Vyválíme a vykrájíme
Z mouky, másla, cukru, citronové šťávy a žloutku vypracujeme hladké těsto, které zabalíme do a necháme
Všechny suroviny kromě marmelády smícháme v míse a vypracujeme haldké těsto. To rozválíme na plát a vykrajujeme
papírem a pečeme zhruba 10 minut, nebo dokud není cukroví Upečené vychlazené cukroví slepujeme marmeládou.
Všechny suroviny smícháme a vytvoříme hladké těsto. zabalíme ho do folie a necháme přes noc odležet v
Prosejeme mouku, kypřící prášek, moučkový a vanilkový cukr. Přidáme máslo, žloutky, citronovou kůru a