Prémiový obsah
★★★
4.2K čtenářů
10 m
Redakce Recepty.eu
Nemáme-li k dispozici moučkový cukr, je možné jej vyrobit pomletím cukru krupice v el.
mlýnku na kávu.
Pokud navíc do cukru nasypeme i trochu vanilkového, bude mletý cukr výrazně a příjemně vonět.
Nakonec vrchní část omočíme v čokoládové polevě a ozdobíme
Horkou polevou poléváme ztuhlé hrudky. Na závěr čokoládové hrudky ozdobíme barevnými cukrářskými
vychladnout, slepíme marmeládou a omočíme v rozpuštěné čokoládové polevě.
začne voda vařit se čokoláda rozpustí a vznikne poleva vaření ještě chvilku vychladnout ať dezert nepoléváme polevou
V hrnci svaříme mléko a cukr. Poté postupně přidáme všechny zbylé suroviny a jakmile směs zhoustne vypneme
Čokoládu nalámeme na čtverečky, rozpustíme ve vodní lázni a přidáme tuk, vše důkladně promícháme a můžeme
Vychladlé cukroví slepujeme marmeládou. Ozdobíme rozpuštěnou polevou a posypeme cukrářským
Prosátý moučkový cukr zalijeme horkou vodou a citronovou šťávou a mícháme do zhoustnutí.