Prémiový obsah
★★★
4.2K čtenářů
10 m
Redakce Recepty.eu
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Nakonec vrchní část omočíme v čokoládové polevě a ozdobíme
vychladnout, slepíme marmeládou a omočíme v rozpuštěné čokoládové polevě.
V hrnci svaříme mléko a cukr. Poté postupně přidáme všechny zbylé suroviny a jakmile směs zhoustne vypneme
začne voda vařit se čokoláda rozpustí a vznikne poleva vaření ještě chvilku vychladnout ať dezert nepoléváme polevou
Čokoládu nalámeme na čtverečky, rozpustíme ve vodní lázni a přidáme tuk, vše důkladně promícháme a můžeme
Horkou polevou poléváme ztuhlé hrudky. Na závěr čokoládové hrudky ozdobíme barevnými cukrářskými
Vychladlé cukroví slepujeme marmeládou. Ozdobíme rozpuštěnou polevou a posypeme cukrářským
Prosátý moučkový cukr zalijeme horkou vodou a citronovou šťávou a mícháme do zhoustnutí.