Prémiový obsah
★★★
1.1K čtenářů
1 h
nikolka
Špínu od hlíny, rostlin, popele nebo inkousu z rukou dokonale odstraníme rozmačkáním nedozrálého rajského jablka.
Smetanu, cukr, máslo a mouku smícháme, dáme na plotnu a povaříme asi minutu. Přidáme mandle, špetku nového
Troubu předehřejeme na 60 °C a marokánky v ní velmi Jakmile marokánky zezlátnou, vytáhneme je z trouby
Troubu předehřejeme na 60 °C a marokánky v ní velmi Jakmile marokánky zezlátnou, vytáhneme je z trouby
Na marokánky můžeme také na ozdobu položit kandované Hotové marokánky můžeme dle chuti polít čokoládou.
Mléko svaříme v hrnci s ořechy, ovocem, cukrem a máslem. Vaříme 5 minut za neustálého míchání. Pak přidáme
Vlažné marokánky sundáme z plechu a spodní stranu můžeme potřít čokoládovou polevou.
Na závěr podle fantazie zdobíme marokánky horkou čokoládovou polevou a odkládáme zpět na plech s pečicím papírem
Troubu předehřejeme na 60 °C a marokánky v ní velmi Jakmile marokánky zezlátnou, vytáhneme je z trouby