Prémiový obsah
★★★
1.2K čtenářů
1 h
nikolka
Pokud máme již déle uvařenou rýži, například z minulého dne, a chceme ji ohřát k obědu, můžeme ji vložit do čistého neporušeného mikroténového sáčku a na několik minut ponořit do horké nebo vařící vody.
Smetanu, cukr, máslo a mouku smícháme, dáme na plotnu a povaříme asi minutu. Přidáme mandle, špetku nového
Mléko svaříme v hrnci s ořechy, ovocem, cukrem a máslem. Vaříme 5 minut za neustálého míchání. Pak přidáme
Troubu předehřejeme na 60 °C a marokánky v ní velmi Jakmile marokánky zezlátnou, vytáhneme je z trouby
Troubu předehřejeme na 60 °C a marokánky v ní velmi Jakmile marokánky zezlátnou, vytáhneme je z trouby
Troubu předehřejeme na 60 °C a marokánky v ní velmi Jakmile marokánky zezlátnou, vytáhneme je z trouby
Na marokánky můžeme také na ozdobu položit kandované Hotové marokánky můžeme dle chuti polít čokoládou.
Na závěr podle fantazie zdobíme marokánky horkou čokoládovou polevou a odkládáme zpět na plech s pečicím papírem
Vlažné marokánky sundáme z plechu a spodní stranu můžeme potřít čokoládovou polevou.