Rybí zápach dostanete z rukou, namočíte-li je na chvíli v mléku.
Troubu předehřejeme na 60 °C a marokánky v ní velmi Jakmile marokánky zezlátnou, vytáhneme je z trouby
Troubu předehřejeme na 60 °C a marokánky v ní velmi Jakmile marokánky zezlátnou, vytáhneme je z trouby
Mléko svaříme v hrnci s ořechy, ovocem, cukrem a máslem. Vaříme 5 minut za neustálého míchání. Pak přidáme
Na marokánky můžeme také na ozdobu položit kandované Hotové marokánky můžeme dle chuti polít čokoládou.
Vločky na pánvi upražíme dorůžova, dopražíme se semínky, přidáme cukr a necháme ho lehce zkaramelizovat
Troubu předehřejeme na 60 °C a marokánky v ní velmi Jakmile marokánky zezlátnou, vytáhneme je z trouby
Do většího hrnce nalijeme smetanu, přidáme mouku a cukr a vše promícháme a za stálého míchání svaříme
V mléce rozmícháme mouku, přidáme cukr a máslo a přivedeme k varu. Za stálého míchání vaříme vše asi
Je zajímavé, že marokánky v Maroku nikdo nezná a ani pod jiným názvem se tam nedělají.