Prémiový obsah
★★★
1.4K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Nemáme-li k dispozici moučkový cukr, je možné jej vyrobit pomletím cukru krupice v el.
mlýnku na kávu.
Pokud navíc do cukru nasypeme i trochu vanilkového, bude mletý cukr výrazně a příjemně vonět.
Než se marokánky upečou, rozpusťte si ve vodní lázni čokoládu, kterou pak jednotlivé marokánky polijete
Chilli papričku rozkrojíme a zbavíme semeníků. vanilku a po lžičkách přidáváme podle chuti vývar z chilli
Ke konci vaření přidáme nasekanou čokoládu, máslo, dle chuti chilli a sůl a necháme povařit, dokud se
Hořkou čokoládu rozpustíme ve vodní lázni a prochladlé marokánky jí ze spodní strany potřeme.
Hořkou čokoládu rozpustíme ve vodní lázni a prochladlé marokánky jí ze spodní strany potřeme.
Na marokánky můžeme také na ozdobu položit kandované Hotové marokánky můžeme dle chuti polít čokoládou.
že rozpustíme lžíci másla a lžíci mléka s tabulkou čokolády Na závěr podle fantazie zdobíme marokánky horkou čokoládovou
Hořkou čokoládu rozpustíme ve vodní lázni a prochladlé marokánky jí ze spodní strany potřeme.