Prémiový obsah
★★★
1.5K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Špínu od hlíny, rostlin, popele nebo inkousu z rukou dokonale odstraníme rozmačkáním nedozrálého rajského jablka.
Než se marokánky upečou, rozpusťte si ve vodní lázni čokoládu, kterou pak jednotlivé marokánky polijete
Chilli papričku rozkrojíme a zbavíme semeníků. vanilku a po lžičkách přidáváme podle chuti vývar z chilli
že rozpustíme lžíci másla a lžíci mléka s tabulkou čokolády Na závěr podle fantazie zdobíme marokánky horkou čokoládovou
Hořkou čokoládu rozpustíme ve vodní lázni a prochladlé marokánky jí ze spodní strany potřeme.
Hořkou čokoládu rozpustíme ve vodní lázni a prochladlé marokánky jí ze spodní strany potřeme.
Na marokánky můžeme také na ozdobu položit kandované Hotové marokánky můžeme dle chuti polít čokoládou.
Hořkou čokoládu rozpustíme ve vodní lázni a prochladlé marokánky jí ze spodní strany potřeme.