Prémiový obsah
★★★
1.4K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Aby nakrájené ovoce nezhnědlo a nechceme, aby mělo citronovou chuť, použijeme jakoukoliv citronovu limonádu, dokonce ovoce nasákne příjemnou chuť.
Než se marokánky upečou, rozpusťte si ve vodní lázni čokoládu, kterou pak jednotlivé marokánky polijete
Chilli papričku rozkrojíme a zbavíme semeníků. vanilku a po lžičkách přidáváme podle chuti vývar z chilli
Ke konci vaření přidáme nasekanou čokoládu, máslo, dle chuti chilli a sůl a necháme povařit, dokud se
Hořkou čokoládu rozpustíme ve vodní lázni a prochladlé marokánky jí ze spodní strany potřeme.
Hořkou čokoládu rozpustíme ve vodní lázni a prochladlé marokánky jí ze spodní strany potřeme.
Na marokánky můžeme také na ozdobu položit kandované Hotové marokánky můžeme dle chuti polít čokoládou.
Hořkou čokoládu rozpustíme ve vodní lázni a prochladlé marokánky jí ze spodní strany potřeme.