Prémiový obsah
★★★
1.4K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Než se marokánky upečou, rozpusťte si ve vodní lázni čokoládu, kterou pak jednotlivé marokánky polijete
Chilli papričku rozkrojíme a zbavíme semeníků. vanilku a po lžičkách přidáváme podle chuti vývar z chilli
Ke konci vaření přidáme nasekanou čokoládu, máslo, dle chuti chilli a sůl a necháme povařit, dokud se
Hořkou čokoládu rozpustíme ve vodní lázni a prochladlé marokánky jí ze spodní strany potřeme.
Hořkou čokoládu rozpustíme ve vodní lázni a prochladlé marokánky jí ze spodní strany potřeme.
Na marokánky můžeme také na ozdobu položit kandované Hotové marokánky můžeme dle chuti polít čokoládou.
Hořkou čokoládu rozpustíme ve vodní lázni a prochladlé marokánky jí ze spodní strany potřeme.