Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Smetanu, cukr, máslo a mouku smícháme, dáme na plotnu a povaříme asi minutu. Přidáme mandle, špetku nového
Troubu předehřejeme na 60 °C a marokánky v ní velmi Jakmile marokánky zezlátnou, vytáhneme je z trouby
Troubu předehřejeme na 60 °C a marokánky v ní velmi Jakmile marokánky zezlátnou, vytáhneme je z trouby
Na marokánky můžeme také na ozdobu položit kandované Hotové marokánky můžeme dle chuti polít čokoládou.
Troubu předehřejeme na 60 °C a marokánky v ní velmi Jakmile marokánky zezlátnou, vytáhneme je z trouby
Vločky na pánvi upražíme dorůžova, dopražíme se semínky, přidáme cukr a necháme ho lehce zkaramelizovat
Do většího hrnce nalijeme smetanu, přidáme mouku a cukr a vše promícháme a za stálého míchání svaříme
V mléce rozmícháme mouku, přidáme cukr a máslo a přivedeme k varu. Za stálého míchání vaříme vše asi