Prémiový obsah
★★★
5.5K čtenářů
1 h
nikolka
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Na marokánky můžeme také na ozdobu položit kandované Hotové marokánky můžeme dle chuti polít čokoládou.
Suroviny smícháme v míse a přidáme dle chuti a hlavně co máme doma například semínka, oříšky nebo brusinky
Než se marokánky upečou, rozpusťte si ve vodní lázni čokoládu, kterou pak jednotlivé marokánky polijete
Smetanu, cukr, máslo a mouku smícháme, dáme na plotnu a povaříme asi minutu. Přidáme mandle, špetku nového
Nejprve si připravíme sníh - to je základ úspěchu. Z bílků ušleháme řídký sníh. Žáruvzdornou misku postavíme
Brambory uvařte ve slupce doměkka a nechte je zchladnout. Pak je oloupejte a nakrájejte na kostičky.
Ze surovin vypracujeme těsto, které po odpočinutí v chladu rozválíme cca na 0,5 cm plát. Vykrajujeme
Rybu nakrájíme na porce a ponoříme do mléka. Necháme asi hodinu v lednici. Mezitím rozmixujeme rohlíky
Několik hodin před přípravou salátu uvaříme brambory ve slupce. Měkké brambory oloupeme a necháme vychladnout
Kapřífilety postupně zbavte kůže -lépe si tak vychutnáte čistou chut masa a odstraníte případný bahenní
Troubu předehřejeme na 60 °C a marokánky v ní velmi Jakmile marokánky zezlátnou, vytáhneme je z trouby
Vločky na pánvi upražíme dorůžova, dopražíme se semínky, přidáme cukr a necháme ho lehce zkaramelizovat