Prémiový obsah
★★★
5.2K čtenářů
1 h
nikolka
Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Na marokánky můžeme také na ozdobu položit kandované Hotové marokánky můžeme dle chuti polít čokoládou.
Nejprve si připravíme sníh - to je základ úspěchu. Z bílků ušleháme řídký sníh. Žáruvzdornou misku postavíme
Než se marokánky upečou, rozpusťte si ve vodní lázni čokoládu, kterou pak jednotlivé marokánky polijete
Suroviny smícháme v míse a přidáme dle chuti a hlavně co máme doma například semínka, oříšky nebo brusinky
Smetanu, cukr, máslo a mouku smícháme, dáme na plotnu a povaříme asi minutu. Přidáme mandle, špetku nového
Kapřífilety postupně zbavte kůže -lépe si tak vychutnáte čistou chut masa a odstraníte případný bahenní
Rybu nakrájíme na porce a ponoříme do mléka. Necháme asi hodinu v lednici. Mezitím rozmixujeme rohlíky
Několik hodin před přípravou salátu uvaříme brambory ve slupce. Měkké brambory oloupeme a necháme vychladnout
Ze surovin vypracujeme těsto, které po odpočinutí v chladu rozválíme cca na 0,5 cm plát. Vykrajujeme
Brambory uvařte ve slupce doměkka a nechte je zchladnout. Pak je oloupejte a nakrájejte na kostičky.
Troubu předehřejeme na 60 °C a marokánky v ní velmi Jakmile marokánky zezlátnou, vytáhneme je z trouby
Troubu předehřejeme na 60 °C a marokánky v ní velmi Jakmile marokánky zezlátnou, vytáhneme je z trouby