Prémiový obsah
★★★
5.1K čtenářů
1 h
nikolka
Skvrny od mastného vyčistíme tak, že skvrny pokapeme jarem a necháme působit.
Potom látku vypereme normálním způsobem, jak jsme zvyklí.
Na marokánky můžeme také na ozdobu položit kandované Hotové marokánky můžeme dle chuti polít čokoládou.
Nejprve si připravíme sníh - to je základ úspěchu. Z bílků ušleháme řídký sníh. Žáruvzdornou misku postavíme
Než se marokánky upečou, rozpusťte si ve vodní lázni čokoládu, kterou pak jednotlivé marokánky polijete
Suroviny smícháme v míse a přidáme dle chuti a hlavně co máme doma například semínka, oříšky nebo brusinky
Smetanu, cukr, máslo a mouku smícháme, dáme na plotnu a povaříme asi minutu. Přidáme mandle, špetku nového
Kapřífilety postupně zbavte kůže -lépe si tak vychutnáte čistou chut masa a odstraníte případný bahenní
Rybu nakrájíme na porce a ponoříme do mléka. Necháme asi hodinu v lednici. Mezitím rozmixujeme rohlíky
Několik hodin před přípravou salátu uvaříme brambory ve slupce. Měkké brambory oloupeme a necháme vychladnout
Ze surovin vypracujeme těsto, které po odpočinutí v chladu rozválíme cca na 0,5 cm plát. Vykrajujeme
Brambory uvařte ve slupce doměkka a nechte je zchladnout. Pak je oloupejte a nakrájejte na kostičky.
Troubu předehřejeme na 60 °C a marokánky v ní velmi Jakmile marokánky zezlátnou, vytáhneme je z trouby
Troubu předehřejeme na 60 °C a marokánky v ní velmi Jakmile marokánky zezlátnou, vytáhneme je z trouby