Prémiový obsah
★★★
9.4K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Ještě teplý koláč s drobenkou hned po upečení polijte několika lžičkami smetany. Bude chutnější a vydrží déle čerstvý. Jde to i s rozpuštěným máslem.
Mouku s moučkovým cukrem prosejeme na vál, přidáme suroviny a vypracujeme těsto, které necháme v chladu
Ze surovin zpracujeme hladké těsto, které na pomoučeném valu rozválíme na plát. Vykrájíme kolečka, která
Z uvedených surovin vypracujeme těsto, které necháme odpočinout a na pomoučněném vále vyválíme na plát
Z uvedených surovin vypracujeme těsto, které necháme v chladnu odpočinout. Poté vyválíme plát a vykrájíme
Spojíme v těsto, vyválíme plát asi 5 mm silný a vykrajujeme malá kolečka. Po upečení slepujeme Nugetou
Ze všech surovin na těsto vypracujeme hladké těsto a dáme do folie a necháme uležet v lednici. Poté z
Do mísy dáme mouku, kakao, cukr, máslo a žloutek. V robotu nebo ručně vypracujeme hladké těsto. Zabalíme
Máslo necháme změknout, nakrájíme, přidáme cukr, dřeň z lusku a vyšleháme, pak přidáme kůru a šťávu z
Do většího hrnce nalijeme smetanu, přidáme mouku a cukr a vše promícháme a za stálého míchání svaříme
Nejprve si připravíme sníh - to je základ úspěchu. Z bílků ušleháme řídký sníh. Žáruvzdornou misku postavíme