Prémiový obsah
★★★
8.4K čtenářů
Čokoládu a ledová kaštany nalámeme na kousky, rozpustíme s tukem ve vodní lázni, přidáme prosáté kakao a umícháme dohladka.
20 m
Redakce Recepty.eu
Nemáme-li k dispozici moučkový cukr, je možné jej vyrobit pomletím cukru krupice v el.
mlýnku na kávu.
Pokud navíc do cukru nasypeme i trochu vanilkového, bude mletý cukr výrazně a příjemně vonět.
Čokoládu nalámeme na kousky, dáme do menšího kastrolku, přidáme tuk a vložíme do vodní lázně. Mícháme
Nakonec vrchní část omočíme v čokoládové polevě a ozdobíme
vychladnout, slepíme marmeládou a omočíme v rozpuštěné čokoládové polevě.
Čokoládu nalámeme na čtverečky, rozpustíme ve vodní lázni a přidáme tuk, vše důkladně promícháme a můžeme
V hrnci svaříme mléko a cukr. Poté postupně přidáme všechny zbylé suroviny a jakmile směs zhoustne vypneme
začne voda vařit se čokoláda rozpustí a vznikne poleva vaření ještě chvilku vychladnout ať dezert nepoléváme polevou
Vychladlé cukroví slepujeme marmeládou. Ozdobíme rozpuštěnou polevou a posypeme cukrářským
Prosátý moučkový cukr zalijeme horkou vodou a citronovou šťávou a mícháme do zhoustnutí.
bílek a citronovou šťávu mícháme tak dlouho, až je poleva Polevu můžeme obarvit potravinářským barvivem.