7.5K čtenářů Přidat komentář

Čokoládová poleva na cukroví

20 m

Avatar of Redakce Recepty.eu

Redakce Recepty.eu

@redakce

Postup receptu

  1. Čokoládu a ledová kaštany nalámeme na kousky, rozpustíme s tukem ve vodní lázni, přidáme prosáté kakao a umícháme dohladka.
  2. Nespotřebovanou polevu můžeme v chladu uschovat, neboť ji i po ztuhnutí snadno opakovaně rozpustíme ve vodní lázni.
  • 250 g tuk (ztužený)
  • 150 g čokoláda (na vaření)
  • tyčinka Ledové kaštany
  • 100 g kakao

Skvrny od kávy

Skvrny od kávy vyčistíme tak, že látku namočíme do studeného mléka a potom vypereme.

Čerstvé skvrny nejlépe odstraníme octovou vodou a můžeme je také posypat solí a třít vlhkým hadříkem.