Prémiový obsah
★★★
10.1K čtenářů
10 m
Redakce Recepty.eu
Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Bilou polevu rozpustíme na vodní lázni. Povrch koleček namočime do bílé polevy.
Poleva: V misce rozmícháme kávu s horkou vodou. Hotovou polevu potíráme mašlovačkou cukroví
Slepujeme kávovým krémem a poléváme kávovou polevou inst. kávy nebo polevou z bílé čokolády ochucené inst
Vychladlou černou kávu rozmícháme s moukou a za stálého míchání uvaříme na hustou kaši, kterou necháme
Vychladlé cukroví slepujeme marmeládou. Ozdobíme rozpuštěnou polevou a posypeme cukrářským
Prosátý moučkový cukr zalijeme horkou vodou a citronovou šťávou a mícháme do zhoustnutí.
bílek a citronovou šťávu mícháme tak dlouho, až je poleva Polevu můžeme obarvit potravinářským barvivem.
Sestavení cukroví: Upečené tvary slepte kávovým krémem Slepené cukroví namočte v čokoládové polevě a nechte
Přidáme kávový prášek a mouku. Pomocí strojku na cukroví tvoříme malé proužky, které
Jak se dělá cukroví