Prémiový obsah
★★★
9.6K čtenářů
10 m
Redakce Recepty.eu
Nemáme-li k dispozici moučkový cukr, je možné jej vyrobit pomletím cukru krupice v el.
mlýnku na kávu.
Pokud navíc do cukru nasypeme i trochu vanilkového, bude mletý cukr výrazně a příjemně vonět.
Bilou polevu rozpustíme na vodní lázni. Povrch koleček namočime do bílé polevy.
Poleva: V misce rozmícháme kávu s horkou vodou. Hotovou polevu potíráme mašlovačkou cukroví
Slepujeme kávovým krémem a poléváme kávovou polevou inst. kávy nebo polevou z bílé čokolády ochucené inst
Vychladlou černou kávu rozmícháme s moukou a za stálého míchání uvaříme na hustou kaši, kterou necháme
Vychladlé cukroví slepujeme marmeládou. Ozdobíme rozpuštěnou polevou a posypeme cukrářským
Prosátý moučkový cukr zalijeme horkou vodou a citronovou šťávou a mícháme do zhoustnutí.
bílek a citronovou šťávu mícháme tak dlouho, až je poleva Polevu můžeme obarvit potravinářským barvivem.
Přidáme kávový prášek a mouku. Pomocí strojku na cukroví tvoříme malé proužky, které
Čokoládu nalámeme na kousky, dáme do menšího kastrolku, přidáme tuk a vložíme do vodní lázně. Mícháme
Jak se dělá cukroví