Prémiový obsah
★★★★
31.5K čtenářů
20 m
Redakce Recepty.eu
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Příprava krému: Mléko svaříme s cukrem a moukou. Hotovým krémem slepíme hotová srdíčka. které můžeme
Koncem vařečky uděláme důlek na krém a vyklepneme. Poté naplníme krémem a přitiskneme lineckým kolečkem
Troubu předehřejeme na 160°C, plech vyložíme pečícím papírem. Mandle umeleme najemno a smícháme s moučkovým
muffiny necháme důkladně vychladnout a poté ozdobíme krémem Příprava krému: Změklé máslo ušleháme s moučkovým krémem
Slepujeme kávovým krémem a poléváme kávovou polevou Krém: Smícháme máslo, cukr, inst. kávu a dobře vymícháme
Prosátý moučkový cukr zalijeme horkou černou kávou a olejem a umícháme hustou polevu.
Připravíme si krém. Nakonec je ještě polijeme čokoládovo-kávovou polevou
sušenky naneseme pomocí zdobícího sáčku se špičkou kávový krém a ozdobíme dle fantazie.
Přidáme kávový prášek a mouku. Pomocí strojku na cukroví tvoříme malé proužky, které
Na kávový krém si zahřejeme smetanu, rozmícháme v ní Plát pokapeme kávou a naneseme kávový krém (hezky rozetřeme
necháme ychladnout, pak postupně zašleháme máslový krém košíčky ihned vyklopíme, necháme zchladnout a naplníme krémem
Povedlo se! Kávu jsem udělala opravdu silnou a bylo to chuťově parádní. Konzistence taky OK. :) Díky za recept.