Na úly můžeme využít buď linecká kolečka, která nám zbudou, nebo je nahradit piškoty.
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Koncem vařečky uděláme důlek na krém a vyklepneme. Poté naplníme krémem a přitiskneme lineckým kolečkem
muffiny necháme důkladně vychladnout a poté ozdobíme krémem Příprava krému: Změklé máslo ušleháme s moučkovým krémem
Troubu předehřejeme na 160°C, plech vyložíme pečícím papírem. Mandle umeleme najemno a smícháme s moučkovým
Příprava krému: Mléko svaříme s cukrem a moukou. Hotovým krémem slepíme hotová srdíčka. které můžeme
Vychladlou černou kávu rozmícháme s moukou a za stálého míchání uvaříme na hustou kaši, kterou necháme
obalíme v moučkovém cukru, vtlačujeme do formiček na úlky Druhý den plníme kávovým krémem a přilepíme kolečko
Formičku na úlky vysypeme cukrem, naplníme těstem a vyklopíme, můžeme naplnit různými krémy.
sušenky naneseme pomocí zdobícího sáčku se špičkou kávový krém a ozdobíme dle fantazie.