Prémiový obsah
★★★
3.7K čtenářů
45 m
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Vejce vyšleháme s cukrem do pěny a přidáme změklé máslo, piškoty a kávu s kakaem. Nakonec dochutíme rumem
Vejce vyšleháme s cukrem do pěny a přidáme změklé máslo, piškoty a kávu s kakaem. Nakonec dochutíme rumem
Svaříme kokos, mléko, cukr a Salko na tekuté těsto. Poté nalijeme kokosem vysypaných formiček a necháme
Úlek uzavřeme piškotem a vyklepneme z formičky. Hotové úlky ozdobíme čokoládovou polevou a cukrátky
kakao. zpracujem v těsto, které plníme do formičky na úlky Naspod úlku nalepíme piškot.
Celá vejce s cukrem se šlehají v horké lázni, až se ušlehá hustá pěna. Nechá se vychladnout. Umíchá se