Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Příprava těsta: Utřete máslo, cukr a vanilku do nadýchané hmoty. V druhé míse smíchejte kávu, sůl a mouku
Troubu předehřejeme na 160°C, plech vyložíme pečícím papírem. Mandle umeleme najemno a smícháme s moučkovým
muffiny necháme důkladně vychladnout a poté ozdobíme krémem Příprava krému: Změklé máslo ušleháme s moučkovým krémem
Koncem vařečky uděláme důlek na krém a vyklepneme. Poté naplníme krémem a přitiskneme lineckým kolečkem
Vychladlou černou kávu rozmícháme s moukou a za stálého míchání uvaříme na hustou kaši, kterou necháme
sušenky naneseme pomocí zdobícího sáčku se špičkou kávový krém a ozdobíme dle fantazie.
Ořechový dort plníme kávovým krémem a zdobíme podle Ořechový dort s kávovým krémem necháme ztuhnout a můžeme
necháme ychladnout, pak postupně zašleháme máslový krém košíčky ihned vyklopíme, necháme zchladnout a naplníme krémem
Na kávový krém si zahřejeme smetanu, rozmícháme v ní Plát pokapeme kávou a naneseme kávový krém (hezky rozetřeme
Lžička káva ( zrnková ) ? Jako uvařenou kávu turka ?