Prémiový obsah
★★★
3.5K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Troubu předehřejeme na 160 °C a formu na chlebíček Po upečení necháme chlebíček zcela vychladnout a nakrájíme
Těsto nalijeme do vymazané formy na chlebíček a pečeme Hotový chlebíček potřeme čokoládovou polevou.
Máslo, žloutky a cukry ušleháme do pěny, přidáme mouku a sníh z bílků. Poté ještě přidáme rozinky a kandované
Máslo utřeme s cukrem a žloutky. Přidáme tvaroh, rozinky a rozkrájené vlašské ořechy a promícháme. Nakonec
V míse rozdrovíme předem opečený biskupský chlbíček Do skelniček vrstvíme střídavě podrcený chlebíček a
Vejce vyšleháme s cukrem a přidáme zbytek suroviny. Vymícháme hladké těsto bez hrudek a nalijeme ho do
Pečící formu si vymažeme a vysypeme. Troubu předehřejeme na 160 stupňů. Oddělíme bílky od žloutků. Bílky