Prémiový obsah
★★★★
6.8K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Skvrny od čokolády nebo kakaa odstraníte jednoduše v teplé vodě s pomocí mýdla.
U jemných choulostivých látek používáme nízkotučné mléko.
Látku do něj ponoříme a vymácháme ve vodě.
Troubu předehřejeme na 160 °C a formu na chlebíček Po upečení necháme chlebíček zcela vychladnout a nakrájíme
Těsto nalijeme do vymazané formy na chlebíček a pečeme Hotový chlebíček potřeme čokoládovou polevou.
Máslo, žloutky a cukry ušleháme do pěny, přidáme mouku a sníh z bílků. Poté ještě přidáme rozinky a kandované
Máslo utřeme s cukrem a žloutky. Přidáme tvaroh, rozinky a rozkrájené vlašské ořechy a promícháme. Nakonec
V míse rozdrovíme předem opečený biskupský chlbíček Do skelniček vrstvíme střídavě podrcený chlebíček a
Vejce vyšleháme s cukrem a přidáme zbytek suroviny. Vymícháme hladké těsto bez hrudek a nalijeme ho do
Pečící formu si vymažeme a vysypeme. Troubu předehřejeme na 160 stupňů. Oddělíme bílky od žloutků. Bílky