Nikdy je nemyjeme vodou, odstraňují se mnohem hůře.
Nejlepší je to alkoholem nebo zředěným čpavkem.
Potřeme jím látku, necháme působit.
Pak je teprve vypereme.
Pak z něj vykrajujeme měsíčky - jde to dobře kulatým Měsíčky uložíme do vhodné dózy.
těsto a poté vyválíme na plát, ze kterého vykrajujeme měsíčky dokud nezačnou pěnit, pak přidáváme cukr, nakonec citronovou
placku silnou asi 5 mm a z ní vykrajovačem vykrájíme měsíčky Plech vyložíme pečícím papírem, naskládáme na něj měsíčky
Na vychladlý korpus nalijeme citronovou polevu a z ještě neztuhnuté vykrajujeme měsíčky (aby poleva nepopraskala
Měsíčky vykrajujeme (formičkou) ještě za tepla. Po vychladnutí polijeme citrónovou polevou.
Přidáme lístky měsíčku a trošku nastrouhaného muškátového
Do skleničky s víčkem vymačkejte citrony a jejich šťávu smíchejte s olivovým olejem, dijonskou hořčicí
Pak vmícháme rum, citronovou šťávu a najemno nastrouhanou citronovou kůru.
Nejprve si vyšleháme bílky s cukrem do pevného sněhu. Nejprve začneme šlehat bílky a jak se začne tvořit
Vyšleháme žloutky s moučkovým cukrem a vanilkovým cukrem, přidáme olej a šleháme, až se cukr rozpustí