Prémiový obsah
★★★★
6.6K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Skvrny od kávy vyčistíme tak, že látku namočíme do studeného mléka a potom vypereme.
Čerstvé skvrny nejlépe odstraníme octovou vodou a můžeme je také posypat solí a třít vlhkým hadříkem.
Potom vyválíme na tenkou placku a vykrajujeme oválky Vršky máčíme v čokoládové polevě a zdobíme půlkou mandličky
Polovinu oválků namáčíme do čokoládové polevy, posypeme Vychladlé oválky slepujeme krémem.
jej rozválíme na plát silný 4 – 5 mm a vykrajujeme oválky Oválky spojíme náplní a poléváme polevou.
Z těsta vykrajujeme oválky, upečeme je. Po slepené oválků je potřeme čokoládovou polevou a
Pak tvoříme namočenýma rukama oválky, které grilujeme
do cukrářského sáčku a tvarujeme na vymazaný plech oválky Krémem poté zdobíme zchladlé, upečené oválky.
Každé kolečko lehce vyválíme do oválku, klademe na Tyto oválky můžeme také uložit do mrazničky.
Slepujeme kávovým krémem, polijeme bílou čokoládou a zdobíme tmavou (doprostřed menší kolečko tmavé
guľôčky veľkosti orecha a na doske ich sploštíme na oválky Oválky prelejeme omáčkou z ovocia alebo maslom a posypeme