Prémiový obsah
★★★★
6.8K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Potom vyválíme na tenkou placku a vykrajujeme oválky Vršky máčíme v čokoládové polevě a zdobíme půlkou mandličky
Polovinu oválků namáčíme do čokoládové polevy, posypeme Vychladlé oválky slepujeme krémem.
jej rozválíme na plát silný 4 – 5 mm a vykrajujeme oválky Oválky spojíme náplní a poléváme polevou.
Pak tvoříme namočenýma rukama oválky, které grilujeme
Z těsta vykrajujeme oválky, upečeme je. Po slepené oválků je potřeme čokoládovou polevou a
do cukrářského sáčku a tvarujeme na vymazaný plech oválky Krémem poté zdobíme zchladlé, upečené oválky.
Každé kolečko lehce vyválíme do oválku, klademe na Tyto oválky můžeme také uložit do mrazničky.
Slepujeme kávovým krémem, polijeme bílou čokoládou a zdobíme tmavou (doprostřed menší kolečko tmavé
guľôčky veľkosti orecha a na doske ich sploštíme na oválky Oválky prelejeme omáčkou z ovocia alebo maslom a posypeme