Prémiový obsah
★★★
1.6K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Vyšleháme bílky s cukrem a vmícháme rum. Rohlíky zbavíme patek a nakrájíme na kousky. Postupně vmícháme
Bílky vyšleháme s cukrem a špetkou soli do tuhé pěny, do které poté přimícháme kokos. Ze vzniklé směsi
V míse vyšleháme vejce s cukrem a postupně přidáváme změklé máslo, mouku prosetou s kypřícím práškem,
Z uvedených surovin si uděláme těsto, ze kterého vytvarujeme malé kuličky. Pečeme v troubě dozlatova
Ořechy nadržíme, přidáme cukr a skořici. Máslo si rozpustíme, těsto rozdělíme na 3 díly a rozválíme.
Dýni oloupeme, zbavíme semínek a nakrájíme na kostečky. Poté jí dáme do mísy zalijeme roztokem z vody
Utřeme si cukr, máslo a žloutky, přidáme ořechy, mouku s práškem do pečiva, mléko a sníh z bílků a těsto
Změklé máslo utřeme s moučkovým cukrem do pěny. přidáme mleté ořechy, mouku a dobře promícháme. Nakonec
Změklé máslo utřeme s moučkovým cukrem do pěny. přidáme strouhaný kokos, kakao, bílek a vše promícháme
Nejprve připravíme máslové těsto. ze všech surovin vypracujeme těsto, které necháme v chladu odpočinout
Ingredience na suroviny si smícháme a vypracujeme hladké těsto, které necháme dvě hodiny odpočinout v
Oříšky opražíme na pánvi nasucho dozlatova. Odstavíme je, a když vystydnou, přesypeme je do utěrky. Mneme