Prémiový obsah
★★★★
6.6K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Na vále zpracujeme všechny suroviny a pomocí radýlka nakrájíme na proužky. Těsto natáčíme na formičky
vypláchnutém studenou vodou na 250 °C, než trubičky Vychladlé trubičky plníme bílkovým sněhem.
vykrájíme kolečka o průměru 4 cm a natočíme je na trubičky Vychladlé trubičky namočíme do čokolády a opět necháme
Pásky namotáváme na kovové trubičky. Takto připravené trubičky smažíme v rozpáleném oleji
Marcipán nakrájíme na malé kousky a dáme je do mísy. Přidáme oříšky, rumové aroma, vodu a vše vypracujeme
vykrajujeme obdélníčky, které poté srolujeme do tvaru trubičky Hotové trubičky naplníme krémem dle chuti.
Upečené trubičky sundáme z formiček a okraje namáčíme v čokoládové polevě a mletých oříšcích.
Ještě teplé trubičky stáhneme z formiček. Po zaschnutí plníme čokoládovým krémem.
Upečené trubičky naplníme sněhem a kraje namočíme do Hotové, vychladlé trubičky pocukrujeme.