Prémiový obsah
★★★
1.6K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Těsto vyválíme a vykrajujeme zvonečky, které upečeme čokoládovou polevou.
Odstavíme, primiešame mandle a rum a dobre premiešame Zlepené zvončeky potrieme čokoládovou polevou a ozdobíme
Rumové zvonečky pečeme v předehřáté troubě na 170°C Vrchní zvoneček namáčíme do rumu a obalíme ve směsi
Zvonečky klademe na plech vyložený pečícím papírem. ten vypracujeme z másla, moučkového cukru, mletých mandlí
podle receptu Kakaové těsto na cukroví, vykrájíme zvonečky bílou čokoládovou polevou a posypeme cukrovými kuličkami
Do hrnce si dáme vařit vodu a do vody hodíme mandle Necháme je tam cca 5 minut, pak mandle oloupeme.
V hrnečku si připravíme kvásek z droždí, trochu cukru, mouky a vlažného mléka. Do mísy prosejeme mouku
rozpustíme zbytek másla a orestujeme na něm plátky mandlí Pstruha přelijeme máslem s mandlemi, přidáme plátek