Prémiový obsah
★★★
9.5K čtenářů
15 m
Redakce Recepty.eu
Nikdy je nemyjeme vodou, odstraňují se mnohem hůře.
Nejlepší je to alkoholem nebo zředěným čpavkem.
Potřeme jím látku, necháme působit.
Pak je teprve vypereme.
Na krém vyšleháme máslo s cukrem a kakaem. Nakonec vrchní část omočíme v čokoládové polevě a ozdobíme
Příprava krému: Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu, Krémem slepujem ek sobě vždy plné kolečko a kolečko
Příprava krému: Mléko si zahřejeme, rozpustíme čokoládu
Příprava krému: Ušleháme ručně nebo elektrickým šlehačem Vychladlé korpusy podélně rozřízneme, každý díl na 3 krémem
Sklenicí vykrojíme kulaté kruhy a slepíme krémem. Zbytkem krému ozdobíme vrchní část a ozdobíme ovocem
V kastrolku rozpustíme smetanu s čokoládou a medem. Poté do čokolády vmícháme nadrcené sušenky a nasekané
Nakonec ozdobíme krémem. Příprava krému: Vyšleháme mascarpone se smetanou, vanilkovým
Čokoládu rozlámeme na kousky, zalijeme smetanou, za stálého míchání přivedeme k varu, vychladíme a uložíme
Na krém si připravíme máslo, žloutky, cukr, které spolu papíru, teplou srolujeme a po vychladnutí naplníme krémem
Celou směs vaříme za stálého míchání a necháme na pár vteřin přejít varem, poté odstavíme a necháme vychladnout