Prémiový obsah
★★★
9.4K čtenářů
15 m
Redakce Recepty.eu
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Na krém vyšleháme máslo s cukrem a kakaem. Nakonec vrchní část omočíme v čokoládové polevě a ozdobíme
Příprava krému: Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu, Krémem slepujem ek sobě vždy plné kolečko a kolečko
Příprava krému: Mléko si zahřejeme, rozpustíme čokoládu
Příprava krému: Ušleháme ručně nebo elektrickým šlehačem Vychladlé korpusy podélně rozřízneme, každý díl na 3 krémem
Čokoládu rozlámeme na kousky, zalijeme smetanou, za stálého míchání přivedeme k varu, vychladíme a uložíme
Sklenicí vykrojíme kulaté kruhy a slepíme krémem. Zbytkem krému ozdobíme vrchní část a ozdobíme ovocem
Nakonec ozdobíme krémem. Příprava krému: Vyšleháme mascarpone se smetanou, vanilkovým
V kastrolku rozpustíme smetanu s čokoládou a medem. Poté do čokolády vmícháme nadrcené sušenky a nasekané
Na krém si připravíme máslo, žloutky, cukr, které spolu papíru, teplou srolujeme a po vychladnutí naplníme krémem
Celou směs vaříme za stálého míchání a necháme na pár vteřin přejít varem, poté odstavíme a necháme vychladnout