Prémiový obsah
★★★
9.5K čtenářů
15 m
Redakce Recepty.eu
Pokud připálíme mléko v hliníkovém hrnci, stačí v hrnci povařit jednu cibuli.
Připálené mléko vystoupí na hladinu v podobě pěny.
Příprava krému: Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu, Krémem slepujem ek sobě vždy plné kolečko a kolečko
Na krém vyšleháme máslo s cukrem a kakaem. Nakonec vrchní část omočíme v čokoládové polevě a ozdobíme
Příprava krému: Mléko si zahřejeme, rozpustíme čokoládu
Příprava krému: Ušleháme ručně nebo elektrickým šlehačem Vychladlé korpusy podélně rozřízneme, každý díl na 3 krémem
Sklenicí vykrojíme kulaté kruhy a slepíme krémem. Zbytkem krému ozdobíme vrchní část a ozdobíme ovocem
Čokoládu rozlámeme na kousky, zalijeme smetanou, za stálého míchání přivedeme k varu, vychladíme a uložíme
Čokoládu nalámeme do misi a necháme rozpustit ve vodní lázni. U vajec oddělíme žloutky od bílků a z bílků
V kastrolku rozpustíme smetanu s čokoládou a medem. Poté do čokolády vmícháme nadrcené sušenky a nasekané
Nakonec ozdobíme krémem. Příprava krému: Vyšleháme mascarpone se smetanou, vanilkovým
Na krém si připravíme máslo, žloutky, cukr, které spolu papíru, teplou srolujeme a po vychladnutí naplníme krémem