Prémiový obsah
★★★
2.6K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Vychladlou roládu rozmotáme potřeme krémem do ¾ a srolujeme Pomažeme zbytkem krému a dozdobíme čokoládovou polevou
Mezitím si ušleháme šlehačku se ztužovačem a vzniklým krémem potřeme roládu.
Vychlazený piškot rozvineme, potřeme krémem, poklademe Roládu ozdobíme čokoládovými hoblinkami, zbytek šlehačky
Příprava krému: Mléko si zahřejeme, rozpustíme čokoládu
Krém natřeme na hotový piškot a roládu zavineme. Zbytkem krému, roládu ozdobíme a posypeme mletými ořechy
Sklenicí vykrojíme kulaté kruhy a slepíme krémem. Zbytkem krému ozdobíme vrchní část a ozdobíme ovocem
V kastrolku rozpustíme smetanu s čokoládou a medem. Poté do čokolády vmícháme nadrcené sušenky a nasekané
Připravenou čokoládovou hmotu necháme vychladnout. vychladlé žloutkové hmoty postupně vmícháme vychladlou čokoládovou
Nakonec ozdobíme krémem. Příprava krému: Vyšleháme mascarpone se smetanou, vanilkovým