Prémiový obsah
★★★
2.6K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Vychladlou roládu rozmotáme potřeme krémem do ¾ a srolujeme Pomažeme zbytkem krému a dozdobíme čokoládovou polevou
Mezitím si ušleháme šlehačku se ztužovačem a vzniklým krémem potřeme roládu.
Vychlazený piškot rozvineme, potřeme krémem, poklademe Roládu ozdobíme čokoládovými hoblinkami, zbytek šlehačky
Příprava krému: Mléko si zahřejeme, rozpustíme čokoládu
Krém natřeme na hotový piškot a roládu zavineme. Zbytkem krému, roládu ozdobíme a posypeme mletými ořechy
Příprava krému: Ušleháme ručně nebo elektrickým šlehačem Vychladlé korpusy podélně rozřízneme, každý díl na 3 krémem
Sklenicí vykrojíme kulaté kruhy a slepíme krémem. Zbytkem krému ozdobíme vrchní část a ozdobíme ovocem
V kastrolku rozpustíme smetanu s čokoládou a medem. Poté do čokolády vmícháme nadrcené sušenky a nasekané
Nakonec ozdobíme krémem. Příprava krému: Vyšleháme mascarpone se smetanou, vanilkovým
Čokoládu nalámeme do misi a necháme rozpustit ve vodní lázni. U vajec oddělíme žloutky od bílků a z bílků