Prémiový obsah
★★★
2.6K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.
Vychladlou roládu rozmotáme potřeme krémem do ¾ a srolujeme Pomažeme zbytkem krému a dozdobíme čokoládovou polevou
Mezitím si ušleháme šlehačku se ztužovačem a vzniklým krémem potřeme roládu.
Vychlazený piškot rozvineme, potřeme krémem, poklademe Roládu ozdobíme čokoládovými hoblinkami, zbytek šlehačky
Příprava krému: Mléko si zahřejeme, rozpustíme čokoládu
Krém natřeme na hotový piškot a roládu zavineme. Zbytkem krému, roládu ozdobíme a posypeme mletými ořechy
Příprava krému: Ušleháme ručně nebo elektrickým šlehačem Vychladlé korpusy podélně rozřízneme, každý díl na 3 krémem
Čokoládu rozlámeme na kousky, zalijeme smetanou, za stálého míchání přivedeme k varu, vychladíme a uložíme
Sklenicí vykrojíme kulaté kruhy a slepíme krémem. Zbytkem krému ozdobíme vrchní část a ozdobíme ovocem
Nakonec ozdobíme krémem. Příprava krému: Vyšleháme mascarpone se smetanou, vanilkovým