Prémiový obsah
★★★
2.5K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
naplníme do zdobícího sáčku se špičkou a naneseme na dortíky Nakonec dortíky ozdobíme dle fantazie.
Vychladlé dortíky rozřízneme a slepíme krémem. Vršek dortíku ozdobíme krémem a citronovým želé bonbónem
Mezitím si připravíme polevu. Nakonec musí poleva hustá a hladká.
Poleva: Citronovou šťávu přecedíme přes sítko, vmícháme prosetý cukr dle potřeby a polevu rozetřeme na ořechový
Cukr si smícháme s kůrou, šťávou, vodou a uděláme polevu
Smíchejte citronovou šťávu s 2 lžícemi cukru a metlou Hotovou polevou ozdobte ještě teplé muffiny a než poleva
Na citronovou polevu smícháme prosátý moučkový cukr Dort na povrchu polejeme citronovou polevou, ozdobíme
Na citronovou polevu smícháme všechny suroviny a vychladlé
Mezitím, co se těsto chladí, připravte polevu. Hvězdičky potřete připravenou polevou, rozložte na
Necháme je vychladnout na mřížce, pak zdobíme polevou Perníčky omočíme v polevě a dle fantazie dozdobíme.