Prémiový obsah
★★★
1.4K čtenářů
35 m
Redakce Recepty.eu
Pokud máme rádi jemný a nadýchaný tvaroh, stačí jej smíchat s trochou perlivé minerálky.
Z toastového chleba odkrojíme kůrky. Světlý potřeme máslem, přiložíme plátek čedaru. Přiklopíme tmavým
Příprava korpusu: Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny a bílky vymícháme do pěny také, ale zvlášť. K žloutkové
Příprava světlých rohlíčků: Cukr, mouku, žloutek a máslo smícháme a vypracujeme hladké těsto. Necháme
Náplň: žloutky třeme s máslem a mouč. cukrem, potom vmícháme nadrobenou tyčinku. Dáme chladit. Těsto
Uděláme těsto a necháme 1 hod vykynout. Vykynuté těsto rozdělíme na dvě půlky a do jedné zapracujeme
Troubu předehřejeme na 180°C. Smícháme máslo, vanilkový extrakt, cukr, vejce, mléko, kypřící prášek
Vyšleháme celá vajíčka s cukrem do tuha, pak lehce vmícháme smíchané mouky s kakaem. Vylijeme na plech
Z prísad na tmavé cesto vypracujeme cesto a necháme v chlade odpočinúť. Medzitým pripravíme svetlé cesto
I. těsto vypracujeme na vále, rozválíme na placku asi 3 mm silnou, vykrajujeme kolečka a upečeme do růžova
Maso tence naklepeme, osolíme, opepříme a položíme na každý hovězí plátek plátek vepřový. Obalíme v mouce