Prémiový obsah
★★★
5.9K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
těsto, které plníme do formiček na ořechy. Naplněné ořechy necháme odležet v chladu.
Toastový chléb nakrájíme na kostky a spolu s ořechy Promícháme chléb s ořechy, nasekanou nať a žloutky,
cukrem, přidáme nastrouhaný tuk, žloutky a mleté ořechy Formičky ořechů poprášíme moukou a do dvou třetin naplníme
Mouku smícháme s kypřícím práškem i mletými vlašskými ořechy Pak vmícháme směs mouky a ořechů a nakonec nastrouhaná
Poté nasypeme vlašské ořechy a promícháme. Ořechy ztuhnou téměř ihned.
Z ořechů, cukru, rozinek a rumu vypracujeme směs, kterou Ozdobíme půlkou ořechů.
Ze všech ingrediencí uděláme hladké těsto. na vále poté vyválíme na 0,5 mm tlustý plát a vykrajujeme