Prémiový obsah
★★★
5.9K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Mouku smícháme s kypřícím práškem i mletými vlašskými ořechy Pak vmícháme směs mouky a ořechů a nakonec nastrouhaná
Poté nasypeme vlašské ořechy a promícháme. Ořechy ztuhnou téměř ihned.
Ze všech ingrediencí uděláme hladké těsto. na vále poté vyválíme na 0,5 mm tlustý plát a vykrajujeme
Z ořechů, cukru, rozinek a rumu vypracujeme směs, kterou Ozdobíme půlkou ořechů.
Vyloupané ořechy dáme do čistých, suchých sklenic, Takto zavařené ořechy vydrží několik let.
těsto, které plníme do formiček na ořechy. Naplněné ořechy necháme odležet v chladu.