Prémiový obsah
★★★
5.9K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Poté nasypeme vlašské ořechy a promícháme. Ořechy ztuhnou téměř ihned.
Mouku smícháme s kypřícím práškem i mletými vlašskými ořechy Pak vmícháme směs mouky a ořechů a nakonec nastrouhaná
Ze všech ingrediencí uděláme hladké těsto. na vále poté vyválíme na 0,5 mm tlustý plát a vykrajujeme
Vyloupané ořechy dáme do čistých, suchých sklenic, Takto zavařené ořechy vydrží několik let.
Z ořechů, cukru, rozinek a rumu vypracujeme směs, kterou Ozdobíme půlkou ořechů.
těsto, které plníme do formiček na ořechy. Naplněné ořechy necháme odležet v chladu.