Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Polevou přelijeme šohajky a můžeme ozdobit barevnou rýží, půlkou ořechu nebo kokosem.
Čokoládu rozpustíme a smícháme s ostatními surovinami ve vodní lázni. Ořechovou náplň jen smícháme.
Heru utřeme s moučkovým cukrem, vmícháme mleté ořechy Šohajky dozdobíme Studentskou pečetí, popř. oříšky.
Ztužený tuk rozpustíme, přidáme kakao, cukr a zamícháme. Čokoládu nalijeme do papírových košíčků a do
Poté nasypeme vlašské ořechy a promícháme. Ořechy ztuhnou téměř ihned.
Mouku smícháme s kypřícím práškem i mletými vlašskými ořechy Pak vmícháme směs mouky a ořechů a nakonec nastrouhaná