Prémiový obsah
★★★
1.2K čtenářů
Redakce Recepty.eu
Skvrny od kávy vyčistíme tak, že látku namočíme do studeného mléka a potom vypereme.
Čerstvé skvrny nejlépe odstraníme octovou vodou a můžeme je také posypat solí a třít vlhkým hadříkem.
V míse promícháme kondenzované mléko, kokos a sušené mléko. Polovinu směsi oddělíme a obarvíme kakaem
Do mísy nasypeme kokos, sušené mléko, přilijeme salko a vypracujeme těsto. Hotové těsto rozdělíme na
Marcipán poté využíváme na ozdobení dortů. Marcipán můžeme ještě různě dobarvit cukrářským barvivem
Mléko, cukr, kokos, med a rum dáme na vál vypracujeme těsto. Jakmile máme těsto hotové, rozvážíme na
Někdo má marcipán raději méně sladký, dává tedy více Marcipán je v takovém případě kvalitnější, má výraznější
Vypeckované omyté višně smícháme s nastrouhaným marcipánem
Marcipán zpracujeme společně s bílkem a likérem, pak Marcipán lehce potřeme vodou a obalíme ho těstem.
Nakonec vmícháme polovinu marcipánu nakrájeného na formy a švestky naskládáme nahoru, posypeme zbytkem marcipánu