Prémiový obsah
★★★
1.4K čtenářů
Redakce Recepty.eu
Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
V míse promícháme kondenzované mléko, kokos a sušené mléko. Polovinu směsi oddělíme a obarvíme kakaem
Do mísy nasypeme kokos, sušené mléko, přilijeme salko a vypracujeme těsto. Hotové těsto rozdělíme na
Marcipán poté využíváme na ozdobení dortů. Marcipán můžeme ještě různě dobarvit cukrářským barvivem
Mléko, cukr, kokos, med a rum dáme na vál vypracujeme těsto. Jakmile máme těsto hotové, rozvážíme na
Někdo má marcipán raději méně sladký, dává tedy více Marcipán je v takovém případě kvalitnější, má výraznější
Marcipán zpracujeme společně s bílkem a likérem, pak Marcipán lehce potřeme vodou a obalíme ho těstem.
několikrát propíchneme vidličkou a posypeme nastrouhaným marcipánem
slepené oválků je potřeme čokoládovou polevou a zdobíme marcipánem