Prémiový obsah
★★★
1.4K čtenářů
Redakce Recepty.eu
Skvrny od ovoce zlehka potíráme vodou z vařených bílých fazolí a potom je namočíme do podmáslí a citronové šťávy.
Do mísy nasypeme kokos, sušené mléko, přilijeme salko a vypracujeme těsto. Hotové těsto rozdělíme na
V míse promícháme kondenzované mléko, kokos a sušené mléko. Polovinu směsi oddělíme a obarvíme kakaem
Marcipán poté využíváme na ozdobení dortů. Marcipán můžeme ještě různě dobarvit cukrářským barvivem
Mléko, cukr, kokos, med a rum dáme na vál vypracujeme těsto. Jakmile máme těsto hotové, rozvážíme na
Někdo má marcipán raději méně sladký, dává tedy více Marcipán je v takovém případě kvalitnější, má výraznější
slepené oválků je potřeme čokoládovou polevou a zdobíme marcipánem
několikrát propíchneme vidličkou a posypeme nastrouhaným marcipánem