Prémiový obsah
★★★
1.4K čtenářů
Redakce Recepty.eu
Skvrny od čokolády nebo kakaa odstraníte jednoduše v teplé vodě s pomocí mýdla.
U jemných choulostivých látek používáme nízkotučné mléko.
Látku do něj ponoříme a vymácháme ve vodě.
Do mísy nasypeme kokos, sušené mléko, přilijeme salko a vypracujeme těsto. Hotové těsto rozdělíme na
V míse promícháme kondenzované mléko, kokos a sušené mléko. Polovinu směsi oddělíme a obarvíme kakaem
Marcipán poté využíváme na ozdobení dortů. Marcipán můžeme ještě různě dobarvit cukrářským barvivem
Mléko, cukr, kokos, med a rum dáme na vál vypracujeme těsto. Jakmile máme těsto hotové, rozvážíme na
Někdo má marcipán raději méně sladký, dává tedy více Marcipán je v takovém případě kvalitnější, má výraznější
několikrát propíchneme vidličkou a posypeme nastrouhaným marcipánem
vyklopíme a pocukrujeme nebo ozdobíme čokoládou a marcipánem