Prémiový obsah
★★★
348 čtenářů
1 h
anet.ruzicka
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Do mísy nasypeme kokos, sušené mléko, přilijeme salko a vypracujeme těsto. Hotové těsto rozdělíme na
V míse promícháme kondenzované mléko, kokos a sušené mléko. Polovinu směsi oddělíme a obarvíme kakaem
Troubu si předehřejeme na 190 stupňů. Pomocí šlehacího nástavce utřeme změklé máslo se žloutkem, cukrem
Smícháme mouku s cukrem, kokosem a práškem do pečiva. Poté přidáme máslo pokojové teploty a vypracujeme
Ze všech surovin vypracujeme hladké těsto, které zabalíme do folie a necháme uležte v lednici. Poté vyválíme
Máslo utřeme s moučkovým cukrem a vejci. Čokoládu nalámeme na menší kousky a rozpustíme v mikrovlnné
Bílky začneme šlehat do pěny, po chvíli přidáme citrónovou šťávu a až ušleháme hustou pěnu, zašleháme
Další nápady na vynikající Vánoční cukroví najdete zde na našem webu, v sekci Nejen Vánoční cukroví.
Oloupaná a na plátky nakrájená jablka svaříme s cukrem a troškou skořice, dokud nám nevznikne kaše. Po
Ještě teplou hmotu vytvarujeme do suku, zabalíme do Uležený kokosový suk krájíme na plátky a můžeme podávat