Prémiový obsah
★★★
3.5K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
kastrůlek a v páře vyšleháme cukr krupice, heru, mléko, med Krémem potíráme placky a lepíme na sebe.
Do mléka přidáme vejce, cukr, máslo a med a uvaříme Na krém si připravíme pudink, cukr, vanilkový cukr
Žloutky utřeme s cukrem, přidáme strouhanku, ořechy a prášek do pečiva, nakonec přidáme sníh. Na plech
Do misky dáme máslo, cukr, med, vejce, mléko a sodu plátem těsta, který můžeme ještě slabě potřít zbylým krémem
Cukr, tuk, med, vejce a lžičku sody si rozpustíme v Vrchní placku potřeme krémem a ozdobíme strouhanými
Rozpustíme cukr, přidáme med, máslo a vodu. Necháme uležet a krájíme na řezy.
prášek a moučkový cukr, přidáme 200 g másla, žloutky, med Placky potřeme zavařeninou, krémem a slepíme je k sobě
prášek a moučkový cukr, přidáme 200 g másla, žloutky, med Vršek potřeme krémem a posypeme hoblinkami čokolády
Cukr, med a máslo rozpustíme v kartolku, pak necháme Nakonec smícháme suroviny na krém, kterým potřeme upečený
moučník polijeme polevou a před podáváním nakrájíme na řezy