Prémiový obsah
★★★★
7.2K čtenářů
45 m
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
kastrůlek a v páře vyšleháme cukr krupice, heru, mléko, med Hotové řezy dáme zchladnout do lednice a podáváme nejlépe
Rozpustíme cukr, přidáme med, máslo a vodu. Necháme uležet a krájíme na řezy.
Skládaly se jen z medu, mouky a pepře. Medové vánoční perníčky Speciální mouka na Perníčky
Do hluboké mísy nasypte mouku. Přidejte postupně všechny suroviny a ručně nebo v robotu zpracujte hladké
do kterého postupně zašleháme cukr spolu s tekutým medem