Prémiový obsah
★★★
9.5K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Z bílků s špetky soli ušleháme sníh. Na plech vykrajujeme z těsta kokosky, které pečeme
Salko smícháme s kokosem a mícháme dokud nevznikne tuhá hmota. Tvoříme z ní malé kopečky a přesuneme
Salko smícháme s kokosem a mícháme dokud nevznikne tuhá hmota. Tvoříme z ní malé kopečky a přesuneme
Upečené kokosky Onecháme vychladnout a pak je opatrně rozpustíme, naplníme do malého papírového kornoutku a kokosky
Bílky pokojové teploty začneme šlehat. Vychladlé kokosky pocákáme rozpuštěnou mléčnou čokoládou
Do misky nasekáme tuk, přidáme kousky čokoládu, cukr, smetanu a vše zahřejeme v mikrovlnce troubě, až
Formu na bábovku vymažeme tukem a vysypeme strouhankou. Troubu předehřejeme na 170 °C. Smícháme v míse
Zeleninu a maso omyjeme a nakrájíme na kousky. Klobásku nakrájíme na kolečka a střídavě poté napichujeme
Do misky dáme prosátý cukr, tuk, vejce a smícháme. přidáme med a pořádně promícháme. Na vál prosejeme