Prémiový obsah
★★★
9.5K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Z bílků s špetky soli ušleháme sníh. Na plech vykrajujeme z těsta kokosky, které pečeme
Salko smícháme s kokosem a mícháme dokud nevznikne tuhá hmota. Tvoříme z ní malé kopečky a přesuneme
Salko smícháme s kokosem a mícháme dokud nevznikne tuhá hmota. Tvoříme z ní malé kopečky a přesuneme
Upečené kokosky Onecháme vychladnout a pak je opatrně rozpustíme, naplníme do malého papírového kornoutku a kokosky
Bílky pokojové teploty začneme šlehat. Vychladlé kokosky pocákáme rozpuštěnou mléčnou čokoládou
Do misky nasekáme tuk, přidáme kousky čokoládu, cukr, smetanu a vše zahřejeme v mikrovlnce troubě, až
Formu na bábovku vymažeme tukem a vysypeme strouhankou. Troubu předehřejeme na 170 °C. Smícháme v míse
Zeleninu a maso omyjeme a nakrájíme na kousky. Klobásku nakrájíme na kolečka a střídavě poté napichujeme
Do misky dáme prosátý cukr, tuk, vejce a smícháme. přidáme med a pořádně promícháme. Na vál prosejeme