Prémiový obsah
★★★★
9.2K čtenářů
30 m
janapozarova
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Bílky vyšleháme s cukrem a špetkou soli do tuhé pěny, do které poté přimícháme kokos. Ze vzniklé směsi
Pečeme ve vyhřáté troubě na 175°C dokud kokosky nezezlátnou Vychladlé kokosky pocákáme rozpuštěnou mléčnou čokoládou
Bílky si vyšleháme s 25 dkg cukru, 25 dkg cukru svaříme na bublinu a zašleháme do sněhu. Potom zasypeme
Zalijeme vývarem a přidáme koření, osolíme a opepříme podle Zahustíme podle potřeby moukou rozšlehanou ve smetaně
Do vlažného mléka přisypeme 1 lžičku cukru, droždí a necháme vzejít kvásek. Do mísy prosejeme obě mouky
Okurky omyjeme a naskládáme střídavě s listy a koprem do 5 litrové sklenice. V hrnci smícháme 5 l vody
Utřeme si máslo se žloutky, přidáme rum a mouku a necháme hodinu odležet. Na náplň si připravíme ořechy
Maso nakrájíme na plátky (je lepší koupit již nakrájené) a naložíme do bílého jogurtu s česnekem. Necháme
Pláty listového těsta rozprostřeme na plech s pečícím papírem a rovnoměrně propícháme vidličkou. pečeme
Všechnu zeleninu očistíme a opereme. Mrkev, petržel a celer nastrouháme na hrubším struhadle, ostatní