Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Sádlovky můžete plnit jakoukoli zavařeninou, nejlépe Kakaové sádlovky je dobré dělat alespoň týden dopředu
Ze surovin vypracujeme krásné hladké těsto. Děláme kuličky asi tak o průměru 2-2,5 cm , které klademe
Když sádlovky vyndáme, tak do důlku podle chuti dáme Sádlovky podáváme jako jemné cukroví na sváteční stůl
Utřeme žloutky s cukrem, vmícháme mouku, prášek do pečiva, kakao a sníh z bílků. Do vymazaných a vysypaných
Mouku smícháme s cukrem. Přidáme kakao a citronovou kůru. Poté přidáme zbytek surovin a vypracujeme hladké
Na krém uvaříme z mléka a prášku pudink. P o vychladnutí zašleháme máslo s cukrem. Poté vyšleháme vejce
Prosijeme mouku na vál, přidáme cukr, Heru, vejce, ořechy a kakao a vypracujeme těsto. Vyválíme plát,
Vejce rozšleháme s mlékem a medem. Zapracujeme mouku s kakaem. Těsto necháme 20 minut odpočinout. V pánvi
Do mísy si prosejeme mouku s práškem do pečiva, přidáme 150 g cukru, kakao, heru a žloutky. Vypracujeme
V míse smícháme všechny suroviny kromě čokoládové polevy. Důkladně promícháme a těsto nalijeme do silikonové