Pokud máme rádi jemný a nadýchaný tvaroh, stačí jej smíchat s trochou perlivé minerálky.
Mouku, cukry a sádlo dejte do mísy a vypracujte hladké těsto. Zabalte do fólie nebo dejte do uzavíratelné
Sádlovky můžete plnit jakoukoli zavařeninou, nejlépe Kakaové sádlovky je dobré dělat alespoň týden dopředu
Ze surovin vypracujeme krásné hladké těsto. Děláme kuličky asi tak o průměru 2-2,5 cm , které klademe
Když sádlovky vyndáme, tak do důlku podle chuti dáme Sádlovky podáváme jako jemné cukroví na sváteční stůl
Pomelte ořechy a v míse spolu se žloutky smíchejte všechny sypké suroviny kromě skořice. Přidejte
V kondenzovaném mléce rozehřejeme ve vodní lázni na kousky nalámanou čokoládu. Po vychladnutí do mléka
Změklý tuk, žloutky a cukr pečlivě utřeme do pěny. Přidáme tuhý sníh ze dvou bílků. Na pomazaný plech
Na krém uvaříme z mléka a prášku pudink. P o vychladnutí zašleháme máslo s cukrem. Poté vyšleháme vejce