Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Mouku, cukry a sádlo dejte do mísy a vypracujte hladké těsto. Zabalte do fólie nebo dejte do uzavíratelné
Sádlovky můžete plnit jakoukoli zavařeninou, nejlépe Kakaové sádlovky je dobré dělat alespoň týden dopředu
Ze surovin vypracujeme krásné hladké těsto. Děláme kuličky asi tak o průměru 2-2,5 cm , které klademe
Když sádlovky vyndáme, tak do důlku podle chuti dáme Sádlovky podáváme jako jemné cukroví na sváteční stůl
Pomelte ořechy a v míse spolu se žloutky smíchejte všechny sypké suroviny kromě skořice. Přidejte
Teplé mléko, vejce, cukr a rozpuštěné máslo smícháme v mixéru a mixujeme 2 minuty. Směs poté smícháme
Oddělíme bílek od žloutků. Žloutky vyšleháme s cukrem a bílky vymícháme do pěny. V míse smícháme olej
Mouku prosejeme. Vejce rozšleháme. Čokoládu nalámeme na kousky, a poté nasekáme nožem. Do mísy přisypeme