Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Mouku, cukry a sádlo dejte do mísy a vypracujte hladké těsto. Zabalte do fólie nebo dejte do uzavíratelné
Sádlovky můžete plnit jakoukoli zavařeninou, nejlépe Kakaové sádlovky je dobré dělat alespoň týden dopředu
Ze surovin vypracujeme krásné hladké těsto. Děláme kuličky asi tak o průměru 2-2,5 cm , které klademe
Když sádlovky vyndáme, tak do důlku podle chuti dáme Sádlovky podáváme jako jemné cukroví na sváteční stůl
Dáme si předehrát troubu na 180 °C. V míse smícháme cukr a vajíčka. Přidáme všechny zbylé ingredience
Prosijeme mouku na vál, přidáme cukr, Heru, vejce, ořechy a kakao a vypracujeme těsto. Vyválíme plát,
Utřeme žloutky s cukrem, vmícháme mouku, prášek do pečiva, kakao a sníh z bílků. Do vymazaných a vysypaných
Mouku smícháme s cukrem. Přidáme kakao a citronovou kůru. Poté přidáme zbytek surovin a vypracujeme hladké
Z bílků vyšleháme tuhý sníh a do něj postupně přimícháme cukr, dřeň z vanilky, škrob, kakao, šťávu z
Do mísy si prosejeme mouku s práškem do pečiva, přidáme 150 g cukru, kakao, heru a žloutky. Vypracujeme