Aby sůl ve slánce netvrdla, přidejte do slánky několik zrnek rýře nebo suchého hrášku.
Ze surovin vypracujeme hladké těsto, které dáme do druhého dne odpočinout. Z těsta pak tvoříme kulička
Ze surovin vypracujeme krásné hladké těsto. Děláme kuličky asi tak o průměru 2-2,5 cm , které klademe
Když sádlovky vyndáme, tak do důlku podle chuti dáme Sádlovky podáváme jako jemné cukroví na sváteční stůl
Pomelte ořechy a v míse spolu se žloutky smíchejte všechny sypké suroviny kromě skořice. Přidejte
Sádlovky můžete plnit jakoukoli zavařeninou, nejlépe Kakaové sádlovky je dobré dělat alespoň týden dopředu
Všechny suroviny si dáme do mísy a ručně zpracujeme v hladké těsto, které si zabalíme do potravinářské
Takto připravený plech jsem přendala do trouby a sádlovky Sádlovky jsou ihned po upečení krásně křehké a neztvrdnou
Na přípravu tohoto výborného cukroví se hodí nejlépe sádlo prodávané v kostkách. Nebojte se péct z této