Prémiový obsah
★★★
3.4K čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Ingredience na hmotu smícháme a vytvoříme z ní malá kávová Po upečení potřeme marmeládou a přilepíme kávové zrno
Piškoty nameleme a smícháme s kávou, cukrem a salkem. Dochutíme rumem a přidáme máslo. Ze směsi vypracujeme
Do marmelády přidáme kávová zrna a hrnec sundáme z
Vše zpracujeme v těsto, z něhož tvarujeme kávová zrna Zrna máčíme v čokoládě a necháme zaschnout.
hmotu, kterou balíme do kousků marcipánu, Tvarujeme kávová zrna a máčíme v čokoládě Foto ilustrační, zdroj: Pixahive.com
a vykrajujeme malé oválky, upečeme.Ze surovin na kávovou zrna", do každého zrna protlačíme tupou stranou
Potom kávová zrna namáčíme do čokoládové polevy, necháme Kávová zrna podáváme podle příležitosti.
Z hmoty vytvarujeme malá kávová zrna a dáme je do ledničky Ztuhlá zrna namáčíme v čokoládové polevě, dáme do papírových