Prémiový obsah
★★★
1.3K čtenářů
Redakce Recepty.eu
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Piškoty nameleme a smícháme s kávou, cukrem a salkem. Dochutíme rumem a přidáme máslo. Ze směsi vypracujeme
Mandle spaříme v horké vodě, oloupeme slupku a najemno je nastrouháme. Moučkový cukr prosijeme přes síto
Marcipánovou hmotu nakrájíme na kostičky, přidáme bílky Pak tímto marcipánovým těstem naplníme cukrářský sáček
Nasekané lískové ořechy na sucho opražíme na pánvi, posypeme krupicovým cukrem a necháme, dokud nezkaramelizuje
Marcipánovou hmotu vyválíme také na tenko a vykrajujeme lehce potřeme marmeládou a vždy mezi 2 dáme jeden marcipánový
Nakrájíme marcipán na kousky a rozmělníme ho společně s krupicovým cukrem. Pak smícháme v míse mouku,