411 čtenářů
1 h
tetalenka
Nikdy je nemyjeme vodou, odstraňují se mnohem hůře.
Nejlepší je to alkoholem nebo zředěným čpavkem.
Potřeme jím látku, necháme působit.
Pak je teprve vypereme.
Okurky blanšírujeme asi 1 minutu, poté naskládáme do sklenice a proložíme několika stroužky neoloupaného
Kosti dáme vařit asi na 2 hodiny. Cibuli oloupeme a do ní zapíchneme koření. Přidáme do vývaru a zvolna
Kokos, cukr a 4 bílky dobře promícháme a tuto směs za stálého míchání nahřejeme ve vodní lázni. Pak necháme
Oddělíme bílek od žloutků. Žloutky vyšleháme s cukrem a bílky vymícháme do pěny. V míse smícháme olej
Kokos, cukr a 4 bílky dobře promícháme a tuto směs za stálého míchání nahřejeme ve vodní lázni. Pak necháme
Ořechy nasekáme v mixéru najemno. Kokosový tuk rozehřejeme. V misce smícháme ořechy, sirup a kokosový
Kokosky necháme vychladnout a pak je odtrhneme od papíru do papírového kornoutku, odstřihneme malý růžek a kokosky
Salko smícháme s kokosem a mícháme dokud nevznikne tuhá hmota. Tvoříme z ní malé kopečky a přesuneme
Kokos, cukr a 4 bílky dobře promícháme a tuto směs za stálého míchání nahřejeme ve vodní lázni. Pak necháme