413 čtenářů
1 h
tetalenka
Špínu od hlíny, rostlin, popele nebo inkousu z rukou dokonale odstraníme rozmačkáním nedozrálého rajského jablka.
Okurky blanšírujeme asi 1 minutu, poté naskládáme do sklenice a proložíme několika stroužky neoloupaného
Kosti dáme vařit asi na 2 hodiny. Cibuli oloupeme a do ní zapíchneme koření. Přidáme do vývaru a zvolna
Kokos, cukr a 4 bílky dobře promícháme a tuto směs za stálého míchání nahřejeme ve vodní lázni. Pak necháme
Oddělíme bílek od žloutků. Žloutky vyšleháme s cukrem a bílky vymícháme do pěny. V míse smícháme olej
Ořechy nasekáme v mixéru najemno. Kokosový tuk rozehřejeme. V misce smícháme ořechy, sirup a kokosový
Všechny suroviny smícháme a zpracujeme do tužšího těsta. Strojkem vytlačíme nudličky, pečeme na pečícím
Kokos, cukr a 4 bílky dobře promícháme a tuto směs za stálého míchání nahřejeme ve vodní lázni. Pak necháme
Kokosky necháme vychladnout a pak je odtrhneme od papíru do papírového kornoutku, odstřihneme malý růžek a kokosky