Prémiový obsah
★★★
4.5K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Vejce vyšleháme s cukrem a přidáme kokos. Promícháme a z těsta tvoříme hromádky na plech s pečícím papírem
Kokos, cukr a 4 bílky dobře promícháme a tuto směs za stálého míchání nahřejeme ve vodní lázni. Pak necháme
Ze uvedených vsurovin vypracujeme těsto, které necháme chvíli uležet v lednici. Poté rozválíme na plát
Oddělíme bílek od žloutků. Žloutky vyšleháme s cukrem a bílky vymícháme do pěny. V míse smícháme olej
Vyšlehejte celá vejce do pěny. Poté přidejte oba cukry a ještě chvilku šlehejte. Z hmoty vytvořte lžičkou
Vše krom kakaa ručně vařečkou smícháme dohromady a polovinu těsta vylejeme na malý vyšší plech a stěrkou
V misce vyšleháme vejce s cukrem a přidáme kokos. Ze směsi formujeme kuličky nebo dáváme do formiček.
Troubu vyhřejeme na 130 - 140 °C a kokosky v ní při Hotové kokosky by měly být zlatavé a křupavé.
Bílky, med a cukr šleháme nad párou ve vodní lázni. Až je směs hodně hustá, odstavíme ji a postupně do
Troubu rozehřejeme na 130 °C a kokosky do ní dáme péct Hotové kokosky necháme vychladnout na plechu, potom