Pokud máme rádi jemný a nadýchaný tvaroh, stačí jej smíchat s trochou perlivé minerálky.
Ručně vypracujeme měkké a poddajné těsto. Ihned po vytažení potíráme perníčky rozšlehaným vejcem
asi 8-10 minut při 180°C. ihned po vytažení potřeme perníčky rozšlehaným žloutkem.
A ihned po vytažení z trouby potřeme perníčky připraveným Ihned měkké perníčky skladujeme v plechové krabičce
(upozornění - čím je těsto tlustší, tím snáze se perníčky Formičkami vykrajujeme perníčky a klademe na vymazaný
Všechny suroviny vyšleháme do tuhé pěny. Poté lžící tvoříme hromádky, které vysušíme v troubě. Pečeme
Cukr zahříváme za stálého míchání až zkaramelizuje, pak ho zalijeme kávou, rozmícháme a rozvaříme. Žloutky