Prémiový obsah
★★★
3.1K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Tyto perníčky se nemusejí nechat rozležet, jsou hned měkké a vhodné k podávání.
Nemáme-li k dispozici moučkový cukr, je možné jej vyrobit pomletím cukru krupice v el.
mlýnku na kávu.
Pokud navíc do cukru nasypeme i trochu vanilkového, bude mletý cukr výrazně a příjemně vonět.
Ze uvedených vsurovin vypracujeme těsto, které necháme chvíli uležet v lednici. Poté rozválíme na plát
Ručně vypracujeme měkké a poddajné těsto. Ihned po vytažení potíráme perníčky rozšlehaným vejcem
FERMENTACE A JEJÍ VÝHODY Jidla upravená timto procesem mají kombinovanė výhody syrové a vařené stravy
(upozornění - čím je těsto tlustší, tím snáze se perníčky Formičkami vykrajujeme perníčky a klademe na vymazaný
Šálek horkého čaje pro nám znamená teplo a pohodu a obzvlášť jej oceníme v chladných zemních dnech. Jeho
Bulva nebo rozdrcená semena ve foně čaje ulevují od bolestí a křečí v břiše. Ze svého jídelníčku je rozhodně
Příprava kvásku: Do sklenice nalijeme asi 100 ml mléka nebo vody a ohřejeme ji například v mikrovlnce
V menším kastrolku dáme vařit vodu, do které vložíme omyté lístky máty. Voda nesmí projít varem. Necháme
V míse smícháme jogurt a smetanu se solí. Středně velký cedník vyložíme mušelínovou plachetkou nebo glázou