343 čtenářů
45 m
Redakce Recepty.eu
Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Kokos, cukr a 4 bílky dobře promícháme a tuto směs za stálého míchání nahřejeme ve vodní lázni. Pak necháme
Květy růží očistíme a osušíme. Z bílků vyšleháme pěnu. Lístky rozložíme na plech vyložený pečícím papírem
Z květů růží opatrně otrháme jednotlivé okvětní lístky. V misce lehce rozšleháme bílek se studenou vodou
Z bílků s špetky soli vyšleháme tuhý sníh. Máslo vyšleháme s krupicovým cukrem. Vmícháme citronovou
Troubu rozehřejeme na 130 °C a kokosky do ní dáme péct Hotové kokosky necháme vychladnout na plechu, potom
Sypké suroviny smícháme v míse. Poté přidáme olej a salko. Z hmoty děláme kuličky, které dáme na plech
Vše krom kakaa ručně vařečkou smícháme dohromady a polovinu těsta vylejeme na malý vyšší plech a stěrkou
Troubu vyhřejeme na 130 - 140 °C a kokosky v ní při Hotové kokosky by měly být zlatavé a křupavé.
Bílky, med a cukr šleháme nad párou ve vodní lázni. Až je směs hodně hustá, odstavíme ji a postupně do